Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2011

ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ (ΕΘΝΙΚΟΣ Ν ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ) - ΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ 2-2 - ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΜΗΜΑ

Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2011
Πρώτο δείγμα θετικό για το ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ, ήλθε ισόπαλη 2-2 με την ομάδα της ΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ για το πρωτάθλημα της ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ.
Πρώτο δείγμα θετικό, αφού η ομάδα της ΣΧΟΛΗΣ είναι εντελώς νέα, έπαιζε και με δύο σοβαρές ελλείψεις του ΣΥΜΕΩΝΙΔΗ και του ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ και αγωνίστηκε έχοντας στην ενδεκάδα της 4 παιδιά γεννημένα του 1999 και ένα του 2000.Παρά ταύτα το ποδόσφαιρο που έπαιξε ήταν εκλυστικό, και κάλυψε την διαφορά σωματοδομής των παικτών με τη σωστή ανάπτυξη και το ταλέντο που διαθέτουν αυτά τα παιδιά.
Ο ΑΓΩΝΑΣ: Με την έναρξη του παιγνιδιού τα παιδιά της ΣΧΟΛΗΣ ξεκίνησαν να έχουν την πρωτοβουλία και την κατοχή της μπάλλας, με την ΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ να αντιπαραβάλλει τα δυνατά παιδιά με τα ψηλά κορμιά.Παρά ταύτα δέν δημιουργήθηκε ευκαιρία απο την αντίπαλη ομάδα, παρά μόνο το γκόλ που προηγήθκε με 1-0, όταν έγινε καταφανέστατο φάουλ λίγο έξω απο την περιοχή, σταμάτησαν όλα τα παιδιά και της ΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ και της ΣΧΟΛΗΣ γιατί περίμεναν ναδοθεί φάουλ, ο άπειρος όμως διαιτητής τάχασε δέν σφύριξε τίποτε και ο ΜΠΑΛΑΧΑΤΖΕ σε ρυθμό προπόνησης μπήκε μόνος στην περιοχή και πέτυχε το γκόλ (1-0).
Παρά το μικρό της ηλικίας οι παίκτες της ΣΧΟΛΗΣ δέν τόβαλλαν κάτω δημιούργησαν ευκαιρίες και στο δεύτερο ημίχρονο πέτυχαν την ισοφάριση (1-1) με τον ΜΙΧΑΛΗ ΓΚΑΝΑΒΑ.
Μετά απο λίγα λεπτά η ΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ ΠΡΟΗΓΉΘΗΚΕ ΣΤΟ ΣΚΌΡ με ωραίο σούτ του Τσινίκου (2-1) .
Τα παιδιά της ΣΧΟΛΗΣ συνέχισαν την προσπάθεια, ήταν πολύ καλύτεροι στο τελευταίο εικοσάλεπτο, έχασαν τρεί κλασσικές ευκαιρίες και πέτυχαν την ισοφάριση (2-2) με τον ΜΙΧΑΛΗ ΓΚΑΝΑΒΑ, που ήταν κατα γενική ομολογία ο καλύτερος του γηπέδου.
Η ΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ στο δεύτερο ημίχρονο είχε μία πολύ καλή ευκαριά σε μακρινό σούτ, που έδιωξε σε κόρνερ ο τερματοφύλακας ΘΟΔΩΡΗΣ ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΗΣ.
ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΧΟΛΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ: (ΖΑΜΠΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ):
ΚΑΛΛΕΡΓΗΣ, ΤΖΙΝΟΒΙΤΣ, ΚΑΠΛΑΝΟΓΛΟΥ, ΚΑΤΣΙΚΗΣ, ΝΑΤΣΙΟΣ, ΚΛΙΑΝΗΣ,  ΤΣΟΠΟΖΙΔΗΣ, ΧΑΤΖΗΔΙΜΠΑΣ, ΜΠΙΝΙΑΣ, ΓΚΑΝΑΒΑΣ, ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥ,
Επίσης αγωνίστηκαν και οι ΝΑΖΛΙΔΗΣ, ΝΙΚΟΥ, ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΗΣ.

ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:


powered by Agones.gr - Stoixima