Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011

ΠΡΟΣΦΕΡΑΝ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΔΩΡΑ Η ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΚΑΙ Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΥ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΜΕΡΙΜΝΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

 
Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011
Μία πραγματικά υπέροχη ημέρα για τη ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ.
Συναντήθηκαν και φωτογραφήθηκαν με τα ιδάλματά τους  ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού στην επίσκεψή τους στο ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ που βρίσκονταν η αποστολή ενόψει του αγώνα κυπέλλου με τον Πιερικό.
- Οι μικροί ποδοσφαιριστες μίλησαν με τους παίκτες του ΟΣΦΠ και στη συνέχεια συνοδευόμενοι απο τον .... 
ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΑΙ ΤΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ..
αντιπρόεδρο της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ κ Σάββα Θεοδωρίδη, τον Τεχνικό Διεθυντή Ντάρκο Κοβάσεβιτς, τον Τάσο Μητρόπουλο,τον δευιθύνοντα σύμβουλο Γιώργο Παύλου, το στέλεχος της ΠΑΕ Βασίλη Νάνο και άλλα στελέχη της ΠΑΕ. μετέβησαν στο ΙΔΡΥΜΑ ΜΕΡΙΜΝΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ, όπου χάρισαν δώρα σε όλα τα παιδιά της Μέριμνας, δείχνοντας το ανθρώπινο πρόσωπο του αθλητισμού και των παιδιών και των υπευθύνων της ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ.
- Την αποστολή του Ολυμπιακού υποδέχθηκαν με εγκαρδιότητα ο πρόεδρος του συλλόγου ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ Κ ΣΟΛΔΑΤΟΣ, τα στελέχη του ιδρύματος και τα ίδια τα παιδιά που έδειξαν να το χαίρονται ιδιαίτερα.
 
- Απο την πλευρά της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, που έδειξε για αλλη μία φορά την κοινωνική του δραστηριότητα, ο κ Μώραλης μίλησε στα παιδιά της Μέριμνας και τους υπευθύνους του ιδρύματος και παρέδωσε μία επιταγή της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ,ώς οικονομική ενίσχυση στο ίδρυμα, δείγμα της φιλανθρωπικής δραστηριότητας της ΠΑΕ και του προέδρου της κ Μαρινάκη.
- Ο κ Μώραλης έδωσε συνέντευξη στα ΜΜΕ της Πιερίας αναφερόμενος στο χαρακτήρα και το ρόλο που πρέπι να παίζει οι άνθρωπο του αθλητισμού και ιδιαίτερ των μεγάλων ομάδων στην κοινωνία και τη στήριξη που πρέπει να προσφέρουν τέτοιες μέρες στους συνανθρώπους και ιδιαίτερα σε τέτοια ιδρύματα.Επίσης αναφέρθηκε και στις ΣΧΟΛΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ και ιδιαίτερα για τη ΣΧΟΛΗ της Κατερίνης.

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ:
τα παιδιά της ΣΧΟΛΗΣ φωτογραφίστηκαν με ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού








 Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗ ΜΕΡΙΜΝΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ Κ ΣΟΛΔΑΤΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΒΒΑ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ


 

 Ο Κ ΜΩΡΑΛΗΣ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΤΑΓΗ ΤΗΣ ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ




 Ο ΝΤΑΡΚΟ ΚΟΒΑΣΕΒΙΤΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΛΟΥΤΙΝ ΚΑΙ ΔΗΜΗΤΡΗ ΤΖΙΝΟΒΙΤΣ


 Ο Κ ΜΩΡΑΛΗΣ ΕΔΩΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΑ ΜΜΕ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ
 Ο ΙΘΥΝΩΝ ΝΟΥΣ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ  ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΥΛΟΥ

 ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΛΕΝΕ ΤΑ ΚΑΛΑΝΤΑ...



ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:


powered by Agones.gr - Stoixima