Παρασκευή 10 Αυγούστου 2012

ΕΠΟ : Πτυχιούχοι Προπονητές υποχρεωτικά στις Ακαδημίες








Friday, 10 August 2012 04:52 |
Συντάχθηκε απο τον/την sports-academies team



Μετά από απόφαση του Εκπαιδευτικού Συμβουλίου της ΕΠΟ  και με τη σύμφωνη γνώμη της Διοίκησης της ΟΠΠΕ αποφασίστηκαν τα παρακάτω, όπου και γνωστοποιήθηκαν με ​​​​τα υπ αριθ. 22349/2012 και 22348/2012 έγγραφα της ΕΠΟ , στις Ενώσεις Ποδοσφαιρικών Σωματείων, Super League, Ένωση Β΄- Γ΄ Εθνικής.



Στις ΠΑΕ, ΤΑΠ επαγγελματικών...
κατηγοριών και σωματεία  Δ ΄ Εθνικής κατηγορίας, πανελλήνια και περιφερειακά πρωταθλήματα Γυναικών και Σάλας καθώς και στις Μικτές  ομάδες των Ενώσεων και τα σωματεία Α΄ τοπικής κατηγορίας, ως και στις ομάδες Ακαδημιών που συμμετέχουν στα πρωταθλήματα των Ενώσεων και της ΕΠΟ, προσλαμβάνονται υποχρεωτικά προπονητές κάτοχοι ταυτότητας προπονητή, σε ισχύ.

Για τις κατηγορίες Β΄και Γ΄τοπικών πρωταθλημάτων τα σωματεία δεν υποχρεούνται να προσλάβουν προπονητή ποδοσφαίρου. Αν όμως ένα σωματείο θέλει να έχει και να δηλώνει στο φύλλο αγώνα, προπονητή, υποχρεούται να εκδώσει, δελτίο πιστοποίησης, διαφορετικά, απαγορεύεται να δηλώνει προπονητή.

Το δελτίο πιστοποίησης του προπονητή για όλες τις παραπάνω αναφερόμενες κατηγορίες, θα εκδίδεται από την ΕΠΟ και συγκεκριμένα από το τμήμα ΜΗΤΡΩΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ, εκτός  της Δ΄ Εθνικής, των τοπικών κατηγοριών, για ομάδες Ακαδημιών Δ΄ Εθνικής και τοπικών κατηγοριών, που θα εκδίδεται από τις ΕΝΩΣΕΙΣ.
Το δελτίο πιστοποίησης θα εκδίδεται, για μία αγωνιστική περίοδο, στο όνομα του σωματείου και στο όνομα του προπονητή.
Σε περίπτωση αλλαγής προπονητή, το σωματείο θα εκδίδει, υποχρεωτικά , νέο δελτίο πιστοποίησης, στο όνομα του σωματείου και στο όνομα του νεοπροσληφθέντος προπονητή.
Χωρίς την ύπαρξη αυτού του δελτίου πιστοποίησης, κανείς δεν δικαιούται να ασκεί, καθήκοντα προπονητή, μέσα στην τεχνική περιοχή.
Οι διαιτητές των αγώνων είναι υπεύθυνοι για τον έλεγχο αυτών, σύμφωνα με το άρθρο 18 του ΚΑΠ και ελέγχονται με την σειρά τους από τα αρμόδια όργανα της ΕΠΟ και των Ενώσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:


powered by Agones.gr - Stoixima