Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012

ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ - Δοκιμαστικά νεαρών παικτών για ομάδες της Γερμανίας (δημοσιεύτηκε στο το http://www.acadimies.gr)

Δοκιμαστικά νεαρών παικτών για ομάδες της Γερμανίας

Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012

Η Σχολή Ποδοσφαίρου Κατερίνης, η οποία συνεργάζεται με το δίκτυο Ακαδημιών του Ολυμπιακού, ενημέρωσε με δελτίο Τύπου ότι από τις 5 έως και τις 8 Οκτωβρίου, θα διεξαχθούν προεπιλογές νεαρών παικτών για τη προώθησή τους σε ομάδες της Γερμανίας. Για το λόγο αυτό κλήθηκαν και θα....
παραβρεθούν στη Κατερίνη, ο τεχνικός διευθυντής της γερμανικής Φράιμπουργκ, Klemens καθώς και ο διευθυντής της εταιρίας διαμεσολάβησης Sport Experte, Oliver.
"Σκοπός του ταξιδιού τους, είναι η παραμονή τους στην Κατερίνη, στο Αθλητικό Κέντρο του Νέου Κεραμιδίου και η διοργάνωση δοκιμαστικών για συγκεκριμένα παιδιά για τα οποία υπάρχει ενδιαφέρον. Στόχος η προώθησή τους στην γερμανική ποδοσφαιρική πραγματικότητα", αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση.
Επίλεκτοι ποδοσφαιριστές γεννηθέντες τα έτη 1996,1997,1998 και 1999 από όλη σχεδόν την Ελλάδα θα βρεθούν στο μικροσκόπιο των Γερμανών μάνατζερ. Πιο συγκεκριμένα, στις 6 Οκτωβρίου ημέρα Σάββατο θα διεξαχθεί φιλικός αγώνας, με τη συμμετοχή ποδοσφαιριστών από την Πιερία, αλλά και από αρκετά μέρη της Ελλάδας.
"Ηδη αρκετά παιδιά έχουν έλθει σε επαφή μαζί μας και δήλωσαν συμμετοχή για την προεπιλογή τους τις επόμενες μέρες αλλά και την ένταξή τους στο παραπάνω φιλικό», ανέφερε ο πρόεδρος της Σχολής Ποδοσφαίρου Κατερίνης, Δημήτρης Καλαϊτζής στο acadimies.gr.
Διοργανωτής της εν λόγω εκδήλωσης είναι ασφαλώς η Σχολή Ποδοσφαίρου Κατερίνης, με υπεύθυνό της τον τεχνικό σύμβουλο και προπονητή Κώστα Μυστακίδη, ο οποίος αξίζει να υπογραμμιστεί πως είναι παράλληλα και σκάουτερ της γερμανικής εταιρίας managers Sport Experte.
Πληροφοριακά ενημερώνουμε, ότι για να συμμετέχουν τα παιδιά στα δοκιμαστικά, είναι απαραίτητη η αποστολή ενός βιογραφικού, όπου θα αναφέρεται το ονοματεπώνυμο, η ηλικία, η ομάδα, η θέση του παίκτη και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας. Η συμμετοχή είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Η αποστολή βιογραφικών μέσω e-mail γίνεται στο: dimitrios.kalaitzis@gmail.com ή στο e-mail της Σχολής sxolipodosfairoykaterini@hotmail.com, ή με ΦΑΧ στο 2351037189
Για τη συμμετοχή τους οι ενδιαφερόμενοι παίκτες μπορούν να επικοινωνήσουν με τον υπεύθυνο της διοργάνωσης, Κώστα Μυστακιδη στο τηλέφωνο 6974328920 ή με τον προπονητή Γιάννη Μυστακίδη τηλ. 6945211444, ή με τον πρόεδρο του συλλόγου Δημήτρη Καλαϊτζή στο τηλ 6982766856.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ ΣΧΕΤΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:


powered by Agones.gr - Stoixima