Πέμπτη 22 Αυγούστου 2013

ΕΘΝΙΚΟΣ ΝΕΟΥ ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ - ΝΕΟΙ ΠΙΕΡΙΚΟΥ 2-2 ΣΕ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΦΙΛΙΚΟ ΠΑΙΓΝΙΔΙ - ΚΑΙ Ο ΦΩΤΗΣ ΓΚΕΛΝΤΗΣ ΣΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ

Φωτογραφία

Πέμπτη 22 Αυγούστου 2013

Ενα πολυ ωραίο παιγνίδι έγινε χτές στο Νέο Κεραμίδι, μεταξύ δύο ομάδων που διέθεταν στις τάξεις τους νέα παιδιά,με ποδοσφαιρική παιδεία και κουλτούρα, με οραματισμό για το ποδοσφαιρικό τους μέλλον.Η ομάδα του ΕΘΝΙΚΟΥ ΝΕΟΥ.... ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ και η ομάδα ΝΕΩΝ του ΠΙΕΡΙΚΟΥ.

Ενα παιγνίδι μοιρασμένο,με πολύ ποιότητα και απο τις δύο ομάδες και δίκαιο το ισόπαλο αποτέλεσμα 2-2.
Η ομάδα ΝΕΩΝ του ΠΙΕΡΙΚΟΥ έδειξε ότι βαδίζει σε σωστό δρόμο, είχε ωραία κυκλοφορία και ανάπτυξη στο παιγνίδι της.Ο ΕΘΝΙΚΟΣ και εκείνος με νέα παιδιά απέδωσε καλό ποδόσφαιρο, με κάτω την μπάλλα. Ηταν λίγο ασύνδετος στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης ώσπου να βρούν την χημεία τους οι νέοι παίκτες στην ενδεκάδα, αφού απο τους έντεκα μ΄νο τρείς ήταν στο περσινό ρόστερ.
Το ευχάριστο ήταν και η παρουσία πολλών φιλάθλων, ηταν γεμάτη η κερκίδα στο Νέο Κεραμίδι απο γονείς και φίλους των ποδοσφαιριστών.
Τα γκόλ των γηπεδούχων πέτυχαν οι Τσιώμης και Κωστόπουλος Π.
ΕΘΝΙΚΟΣ ΝΕΟΥ ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ: (ΚΩΣΤΑΣ ΜΥΣΤΑΚΙΔΗΣ):
ΤΣΑΟΥΣΙΔΗΣ , ΤΟΣΚΑΣ,ΤΑΚΟΣ, ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΤΣΙΩΜΗΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ, ΤΖΙΝΟΒΙΤΣ,ΤΖΙΑΤΖΙΟΣ, ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ Π,ΣΑΜΑΡΑΣ,ΣΚΟΥΡΤΗ.
ΕΠΑΙΞΑΝ:ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ,ΓΚΕΛΝΤΗΣ,ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ,ΣΙΔΕΡΙΔΗΣ, ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ Α,ΠΑΝΤΕΛΙΑΣ,ΜΑΝΩΛΑΣ, 
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η Διοίκηση του ΕΘΝΙΚΟΥ ανακοινωνει τη συνεργασία της με τον ποδοσφαιριστή Γκελντή Φώτη, πρώην παίκτη του Κίτρους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:


powered by Agones.gr - Stoixima