Δευτέρα, 25 Αυγούστου 2014

ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΝΕΟΥ ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ - ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ Κ17 ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ - ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ

 
Στην Αθήνα βρέθηκε ο Εθνικός Νέου Κεραμιδίου, φιλοξενούμενος του Ατρομήτου, όπου έδωσε και φιλικό αγώνα με την Κ17, ομάδα στην..
οποία αγωνίζεται ο Νίκος Μελικιάν (πρώην παίκτης του Εθνικού).Η αποστολή του Εθνικού Νέου Κεραμιδίου, πήγε στην Αθήνα με τα μικρότερα παιδιά που διαθέτει στο ρόστερ της, συνοδευόμενα απο τον προπονητή Κώστα Μυστακίδη και τον Δημήτρη Καλαιτζή.Στην Αθήνα τους περίμεναν ο πρόεδρος Αντώνης Χατζηκωνσταντίνου και ο Ταμίας και χορηγός Μιλούτιν Τζίνοβιτς.Πρίν την έναρξη της φιλικής αναμέτρησης ο υπεύθυνος των Σχολών του Ατρομήτου Αποστόλης Αποστόλου, μίλησε στην αποστολή και στα παιδιά, ενημέρωσε για την  συνεργασία των δύο ομάδων. Μετά ακολούθησε το φιλικό παιγνίδι (για την ιστορία να πούμε ότι η Κ17 κέρδισε με σκόρ 3-0 και αγωνίστηκαν όλοι οι ποδοσφαιριστές που ήταν παρόντες).Ακολούθως η αποστολή πήγε στο γήπεδο του Περιστερίου, όπου παρακολούθησε τον αγώνα ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ - ΠΛΑΤΑΝΙΑ  για το πρωτάθλημα.Στις 21.00 η αποστολή ξεκίνησε το ταξίδι της επιστροφής για την Κατερίνη. Οι εντυπώσεις απο το ταξίδι αυτό ήταν άριστες.Η φιλοξενία άψογη. Τα παιδιά του Εθνικού είδαν με ανδιαφέρον τον τρόπο λειτουργίας των ακαδημιών μίας καλά οργανωμένης ομάδος και έμειναν ικανοποιημένοι απο την φιλοξενία.
Η αποστολή του Εθνικού:Μυστακίδης Κώστας (προπονητής)- Καλαιτζής Δημήτρης (αρχηγός αποστολής). Ποδοσφαιριστές:ΣΑΜΑΡΑΣ ΡΑΦΑΗΛ, ΜΑΝΩΛΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΤΣΙΑΜΠΕΡΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, ΤΟΠΑΛΙΔΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ , SHKURTI PELLUB ,ΤΟΠΑΛΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ , ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ , ΠΑΝΤΕΛΙΑΣ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ, ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ, ΚΑΤΣΙΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΝΙΚΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ,ΞΑΦΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ, ΓΑΙΤΑΝΑΚΗΣ  ΑΝΔΡΕΑΣ, LEKA EGLANTIN ,ALLISHA MATEO, ΠΑΣΤΑΡΔΑΝΙΑΝ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΣΤΑΛΙΚΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ.
...


ΒΙΝΤΕΟ
ΔΕΊΤΕ ΕΔΩ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:


powered by Agones.gr - Stoixima