Κυριακή 5 Οκτωβρίου 2014

ΦΙΛΙΚΟ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΗ - ΑΕΠ -Εθνικός Ν. Κεραμιδίου 4-0

 

ΑΕ Περίστασης-Εθνικός Ν. Κεραμιδίου 4-0.Φιλικό παιχνίδι στην Περίσταση με την τοπική ΑΕΠ να κερδίζει 4-0 τη νεανική ομάδα του Εθνικού ..
Νέου Κεραμιδίου.
Οι γηπεδούχοι έδωσαν χρόνο συμμετοχής σε πολλούς ποδοσφαιριστές που δεν είχαν αγωνισθεί σε πολλές αναμετρήσεις των αγώνων πρωταθλήματος, δίνοντας έτσι εικόνα και την δυνατότητα στον Παναγιώτη Παρασίδη να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα.
Τα γκολ πέτυχαν οι Δελαβερίδης (2), Χατζής και Σούλης Παρασίδης ενώ στο δοκάρι κατέληξαν οι προσπάθειες των Παρασίδη και Κατσαμάγκα.
Δεν αγωνίσθηκαν για διάφορους λόγους οι Κώστας Γεροντίδης, Παναγιώτης Γεροντίδης, Πέτρο, Δημητρίου, Ουσταμπασίδης, Κλιάνης, Δελησσαβίδης, Παπαγιαννόπουλος και Βασιλειάδης.
http://pieriasport.blogspot.gr





















Με πολλές ελλείψεις και με πολλά νεαρά παιδιά που απαρτίζουν το ρόστερ αγωνίστηκε και ο Εθνικός Ν.Κεραμιδίου, σε ένα δυνατό τέστ με ομάδα της Α κατηγορίας.Απο τον πορπονητή της ομα΄δος Κώστα Μυστακίδη, βγήκαν πολλά συμπεράσματα για την κατάσταση που βρίσκονται όλοι οι παίκτες του, κάτι που θαχρησιμεύσει στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος, όπου ο Εθνικός φέτος ξεκίνησε καλά και ίσως έχει και πολλές φιλοδοξίες.
ΕΘΝΙΚΟΣ Ν ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:


powered by Agones.gr - Stoixima