Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2010

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΛΑΙΤΖΗ ΠΡΟΣ ΔΙΚΤΥΟ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

 
ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΛΑΙΤΖΗ
ΠΡΟΣ ΔΙΚΤΥΟ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗ ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Κύριοι
- Μετά την διετή (κατά τη γνώμη μου επιτυχημένη) συνεργασία με τη Σχολή Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού όταν ήμουνα υπεύθυνος Ακαδημιών του ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΥ, (βλέπε φωτο)
 
http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/17066_105560952795104_100000235994885_146083_2849548_n.jpg
με τη συνδρομή των πετυχημένων προπονητών των τμημάτων υποδομής κων Κώστα και Γιάννη Μυστακίδη.αποχωρήσαμε εδώ και δύο χρονια απο τον Βατανιακό και ένας λόγος της αποχώρησης ήταν η βασική μας διαφωνία, που μας ανάγκασαν οι υπεύθυνοι του υπολοίπου ΔΣ να σταματήσουμε την συνεργασία με τη ΘΡΥΛΟΣ ΑΕ.
- Εδώ και δύο χρόνια ήμουνα υπεύθυνος των ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ του ΠΙΕΡΙΚΟΥ με τη θητεία μου να έχει λήξει και να αποτελεί παρελθόν η συνεργασία μας.
- Αυτά τα χρόνια όμως οι σχέσεις μας και με τους ανθρώπους του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ (των ακαδημιών ήταν άριστη), πρότεινα, δοκιμάστηκε  και μεταγράφηκε στις τάξεις του Ρέντη ο ποδοσφαιριστής Αστέριος Κατσιούλης ,συμβάλλαμε στην δοκιμή ταλέντων απο την Πιερία φέτος (Παπατόλιος και Πατσογιώργος απο τον Πιερικό, Λύρας απο την Λεπτοκαρυά και Δερμίσης απο ΕΘνικό Κατερίνης) και υπάρχει συνεχής επαφή και οικειοθελής διαδικασία εντοπισμού ταλέντων της ευρύτερης περιοχής μας.
- Μάλιστα στις 27 και 28 Απριλίου του 2011, τμήμα του οποιου ήμουνα υπεύθυνος, φιλοξενήθηκε σε φιλικό αγώνα στου Ρέντη στον οποίο παρευρέθησαν ο κ Ζελενίτσας, ο κ Ράντος, ο κ Γκόγκιτς και άλλοι προπονητές των τμημάτων του Ολυμπιακού.
- ΣΗΜΕΡΑ ώριμοι και με πολύ εμπειρία, έχουμε τη χαρά να σας ανακοινώσουμε ότι ανέλαβα στον αποκλειστικό και πλήρη έλεγχο μία πραγματικά ιστορική ερασιτεχνική ομάδα τον ΕΘΝΙΚΟ ΝΕΟΥ ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ (στο ΔΣ του οποίου ήμουνα και φέτος και βοηθούσα λίγο, γιατί ήμουνα στον Πιερικό), που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Β Ερασιτεχνικής κατηγορίας, όπου και με τη δική μου βοήθεια και συνδρομή, είχε στις τάξεις της απιδιά μικρής ηλικίας και κατέκτησε την τέταρτη θέση της βαθμολογίας, χωρίς να υπήρχει προγραμματισμός ανόδου.
- Στο συγκεκριμένο σωματείο, τώρα είμαι πρόεδρος και απόλυτα υπεύθυνος για όλα εγώ και ξεκίνησα μία προσπάθεια δημιουργίας ακαδημιών, με υπέυθυνο τον Γιάννη τον Μυστακίδη και άλλους δύο αξιόλογους προπονητές στις ηλικίες αυτές.
ΟΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ. ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ:
στον οικισμό Νέο Κεραμίδι του Δήμου Κατερίνης, 3 χιλιόμετρα απο το πολεοδομικό συγκρότημα της πόλης κοντά σοτ Νέο Νοσοκομείο Κατερίνης

Σέ ένα πανέμορφο πλατανόδασος που αποτελεί καθημερινό πόλο έλξης ψυχαγωγίας και επισκέψεων αρκετών συμπατριωτών μας και όχι μόνο, σε ένα πραγματικά απίθανου κάλλους φυσικό και πανέμορφο περιβάλλον, για περίπατο αλλά και για φυσική προπόνηση.



δίπλα στο πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής του Δήμου Κατερίνης με καθημερινή επισκεψιμότητα απο μεγάλους, αλλά ιδιάιτερα απο μαθητές με τις ημερήσιες εκδρομές του.




ΟΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝΤΑΙ :
Απο τα καινούργια (περσινά) αποδυτήρια, με υπόγειο γυμναστήριο, κυλικείο

- Απο το μεγάλο γήπεδο με άριστο φυσικό χόρτο...



- απο το δεύτερο (βοηθητικό γήπεδο) με άριστο φυσικό χόρτο και φωτισμό..
- το υπο κατασκευή  τρίτο γήπεδο με φυσικό χόρτο για αγώνες και προπόνηση μικρών ηλικιών.

- δίπλα στο γήπεδο και στο πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής υπάρχει ένα πολύ μεγάλος και όμορφος χώρος, ιδιοκτησίας  συγγεννικού μου προσώπου, με αίθουσα 400 τ.μ (για γυμναστήρια, εργομετρικά κλπ), άλλους χώρους που προσφέρεται για χώρος αναψυχής και όχι μόνο, χώρος που προγραμματίζεται να χρησιμοποιηθεί στον επόμενο χρόνο και αφού οργανωθούν τουρνουά κλπ.





Σ αυτό τον πραγματικό παράδεισο, με τόσες υποδομές έχουμε την τύχη να στήσουμε τις ακαδημίες μας , που τώρα περιλαμβάνει ήδη το παιδικο τμήμα 97-98 της επόμενης χρονιάς, το οποίο θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα υποδομών της ΕΠΣ Μακεδονίας το οποίο είναι άκρως ανταγωνιστικό.
Επειδή είμαστε στην αρχή του όλου εγχειρήματος και έχουμε ήδη συνεργαστεί οπως είπα κατά το παρελθόν, θα επιθυμούσαμε να συνεργαδοτύμε εκ νέου, εντασσόμενοι στο δίκτυο ακαδημιών του Ολυμπιακού, 
Αφού σταθμίσετε τα δεδομένα και εάν επιθυμείτει να συμβάλλετε σε αυτό και να ενταχθουμε στις ακαδημίες σας με ότι θετικό αυτό σημαίνει και για εμάς αλλά και για τον Ολυμπιακό.
Ελπίζοντας ότι αυτό θα γίνει πραγματικότητα, περιμένω τις ενέργειές σας.
Με τιμή
Καλαιτζής Δημήτρης
Πρόεδρος του Σωματείου Εθνικός Νέου Κεραμιδίου Κατερίνης.
thl 6944852497


Δεν υπάρχουν σχόλια:


powered by Agones.gr - Stoixima