Τρίτη 16 Απριλίου 2013

ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ (ΕΘΝΙΚΟΣ Ν ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΑΡΙΣΤΕΣ ΑΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΑΦΗΣΕ Ο ΓΚΑΝΑΒΑΣ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙ ΣΤΟΥ ΡΕΝΤΗ - ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΜΕΛΙΚΙΑΝ ΚΑΙ ΧΑΤΖΗΔΙΜΠΑ - ΑΝΑΧΩΡΕΙ ΑΥΡΙΟ ΓΙΑ ΠΕΙΡΑΙΑ Ο ΜΕΛΙΚΙΑΝ - ΚΩΛΥΕΤΑΙ Ο ΧΑΤΖΗΔΙΜΠΑΣ - ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ Ο ΤΖΙΝΟΒΙΤΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΦΡΑΙΜΠΟΥΡΓΚ

Τρίτη 16 Απριλίου 2013
Η Σχολή Ποδοσφαίρου Κατερίνης (Εθνικός Ν.Κεραμιδίου) μπορεί να είναι μία καινούργια Ακαδημία με δύο μόνο χρόνια ζωή από την ίδρυσή της, αλλά με τις σωστές επιλογές απο πέρισυ, με την πολύ καλή δουλειά, αλλά και τη συγκέντρωση ταλέντων, είναι η ακαδημία που οι παίκτες της παρακολουθούνται από σκάουτερ πολλών μεγάλων ομάδων. Πέρισυ η ομάδα παραχώρησε τρείς...



παίκτες της στον Πιερικό (Καλαιτζή, Τσοποζίδη, Τόσκα) και έπεται συνέχεια.
- Φέτος το ίδιο θα συμβεί.Πολλοί παίκτες έχουν μπει στο μικροσκόπιο σκάουτερ για μεταγραφή σε Ελληνικές ομάδες, αλλά και του εξωτερικού.
- Ένας απο αυτούς ο Μιχάλης Γκανάβας (1997) πρίν ένα μήνα περίπου, βρέθηκε για δοκιμαστικά στον Ολυμπιακό στου Ρέντη. Δέν δημοσιεύτηκε το γεγονός, αφού υπήρχε αναμονή για τις επιδόσεις του εκεί. Ο Γκανάβας, όχι μόνο άφησε άριστες εντυπώσεις, αλλά άφησε άφωνος τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, ιδιαίτερα με τις επιδόσεις του στις εξετάσεις στα εργομετρικά και όλα δείχνουν ότι το καλοκαίρι μεταγράφεται από τον Εθνικό Ν.Κεραμιδίου στον Ολυμπιακό και μετακομίζει στου Ρέντη.
-  Χθές με επίσημη πρόσκληση κλήθηκαν να μεταβούν την Τετάρτη 17-4-2013 στου Ρέντη για δοκιμαστικά, οι ποδοσφαιριστές της Σχολής Νίκος Μελικιάν (1999) και Κώστας Χατζηδίμπας (1999).
Οι δύο ποδοσφαιριστές αποτέλεσαν βασικοί της εντεκάδας (τραίνο) της μικτής Πιερίας και τώρα αγωνίζονται και στη βασική εντεκάδα της 4ης Περιφέρειας  στο Πρωτάθλημα Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων Παίδων.
Ο Μελικιάν την Τετάρτη θα βρίσκεται στον Πειραιά, ο Χατζηδίμπας όμως λόγω σχολικών υποχρεώσεων δέν θα δώσει το παρόν, αλλά θα μεταβεί σε άλλη ημερομηνία.
- Επίσης στο στόχαστρο είναι και ο Μιχάλης Μιχαηλίδης (1999) που θα μεταβεί ίσως και εκείνος μετά απο άλλη επαφή που θα γίνει με τους ανθρώπους της Σχολής.
-  Οι 97αρηδες Παναγιωτίδης και Χατζηκων/νου (2 απο τους τρείς Πιεριείς) ήδη αποτελούν μέλη της ομάδος της 4ης Περιφέρειας  στο Πρωτάθλημα Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων Νέων και έχουν μπεί στο μάτι των σκάουτερ

- οι το 2001 γεννηθέντεςς  Μυστακιδης Ελευθέριος και Κατσάρας Στέφανος μικτη ομαδα Ε.Π.Σ. Πιερίας 2001-2002
 - Απο την Φράιμπουργκ γύρισε ο Δημήτρης ο Τζίνοβιτς (1997), που δοκιμάστηκε κατόπιν επιλογής στην Γερμανική ομάδα και μάλλον θα ξαναπάει εκ νέου για επόμενα δοκιμαστικά
- Επίσης σύμφωνα με πληροφορίες, στο τελευταίο παιγνίδι του Εθνικού με την Σφενδάμη θα βρίσκεται στο γήπεδο πολύ γνωστός μάνατζερ, για να παρακολουθήσει συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές που θέλει να προωθήσει σε μεγάλους συλλόγους.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ
Ο ΓΚΑΝΑΒΑΣ ΜΕ ΤΗ ΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ


Ο ΓΚΑΝΑΒΑΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΡΕΝΤΗ

Ο ΓΚΑΝΑΒΑΣ ΣΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΡΕΝΤΗ

ΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΚΙΑΝ 1999
ΧΑΤΖΗΔΙΜΠΑΣ ΚΩΣΤΑΣ 1999
Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΜΕ ΤΗ ΦΑΝΕΛΛΑ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ
 
 Ο ΧΑΤΖΗΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΕ ΤΗ ΦΑΝΕΛΛΑ ΤΗΣ  ΣΧΟΛΗΣ
 
ΜΙΛΟΥΤΙΝ ΚΑΙ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΖΙΝΟΒΙΤΣ





Δεν υπάρχουν σχόλια:


powered by Agones.gr - Stoixima