Τρίτη, 9 Σεπτεμβρίου 2014

Απάντηση του Δημήτρη. Καλαϊτζή στις «ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ ΦΟΥΣΚΩΤΟΥΣ...» του ΠΑΣΧΑΛΗ.ΤΣΙΤΙΡΩΚΗ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΕΘ.Ν.ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ - ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ ΠΡΣΑΝΤΑΝΙΑΝhttp://1.bp.blogspot.com/_6ZsmnQE7luA/TGuL88degfI/AAAAAAAAIHo/6s2He_nl8FY/s200/%CE%95%CE%98%CE%9D%CE%99%CE%9A%CE%9F%CE%A3+%CE%9D%CE%95%CE%9F%CE%A5+%CE%9A%CE%95%CE%A1%CE%91%CE%9C%CE%99%CE%94%CE%99%CE%9F%CE%A5+%CE%A3%CE%97%CE%9C%CE%91.jpg 
Απάντηση του Δημήτρη Καλαϊτζή στις «ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ ΦΟΥΣΚΩΤΟΥΣ» του ΠΑΣΧΑΛΗ ΤΣΙΤΙΡΩΚΗ.
Πρίν  μπώ ..
στην ουσία να διευκρινίσω, ότι πώ δεν αφορά το σύνολο του ΔΣ του ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ, ούτε τον ΠΙΕΡΙΚΟ σαν ομάδα, την οποίο αγαπάμε πάρα πολλοί εδώ στην Πιερία και όχι μόνο αυτοί που πουλάνε «ΠΙΕΡΙΚΟΦΡΟΣΥΝΗ» για δικούς τους λόγους, αφορά απάντηση μόνο και αποκλειστικά στον κ Τσιτιρώκη, στον οποίο δεν θα κάνω τη χάρη να μην μιλήσω όπως «διατάζει» στο υστερόγραφό (Υ.Γ) του.
-ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΝΕΟΥ ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ ΠΟΥ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΣΙΤΙΡΩΚΗΣ.
- Από την πρώτη ημέρα (ΠΡΙΝ 4 ΧΡΌΝΙΑ) που αναλάβαμε την ομάδα τα πρόσωπα που  απαρτίζουν τη διοίκηση, προσπαθήσαμε να εφαρμόσουμε ποδοσφαιρική πολιτική υπέρ των παιδιών και όχι υπέρ των «εαυτών μας». Αυτό έχει αποδειχτεί.. το ξέρουν τα παιδιά και είναι οι καλύτεροι κριτές.
Το ξέρει όλη η Πιερία και εκτός αυτής, αφού ο τρόπος δουλειάς μας, η συμπεριφορά μας, οι παροχές στα παιδιά γίνονται μόνο και μόνο γι αυτά. Τα αποτελέσματα μιλάνε μόνα τους και δεν χρειάζεται να τα λέμε.(και στο χωριό μου λένε «όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια» κ Τσιτιρώκη)
Από την αρχή την πρώτη χρονιά, δεχτήκαμε πόλεμο από κάποιους (2 με 3 ευτυχώς) ασχολούμενους με τον ΣΦΚ Πιερικό, στο επίπεδο  «ανταγωνισμού», που η συμπεριφορά τους ήταν τόσο μικροπρεπής,  που τέτοιες συμπεριφορές από τέτοια  πρόσωπα δεν τιμούν το όνομα του μεγάλου Πιερικού. Να θυμίσω την απρόκλητη τηλεοπτική επίθεση του κ Τσιτιρώκη κατά της Ακαδημίας μας λόγω της συνεργασίας μας με τον Ολυμπιακό (ευτυχώς που δεν ήταν τότε στην Ακαδημία μας ο κ Κώστας Μυστακίδης γιατί θα έπαιρνε και αυτόν η μπάλα)
Παρά ταύτα το παραβλέψαμε και  με το τέλος αυτής της πρώτης σεζόν, μας ζητήθηκαν και παραχωρήσαμε στην ομάδα του Πιερικού στην Κ20 τον Γιώργο Καλαϊτζή και  τον Νίκο Τσοποζίδη και επιστροφή του Τόσκα που αγωνίστηκαν με την Κ20 του Πιερικού μία σεζόν.
-Την επόμενη χρονιά, (δηλαδή την αγωνιστική χρονιά που πέρασε)  οι δύο Τόσκας και Καλαϊτζής, λόγω 3ης Λυκείου (ως υποψήφιοι για Πανεπιστήμιο), μη έχοντας χρόνο να ακολουθήσουν τον ρυθμό μίας Κ20, ζήτησαν να αγωνιστούν στο Ερασιτεχνικό για να μην μείνουν αδρανείς. Αυτό και έγινε.
-Επίσης την ίδια χρονιά, μετά την παραίτηση Τσιαμπέρα από την Κ20, ζητήθηκε από εμάς η συναίνεση να αναλάβει την Κ20 ο τωρινός προπονητής μας (τότε υπεύθυνος οργάνωσης της Ακαδημίας μας).Ανταποκριθήκαμε θετικά και εμείς και ο κ Μυστακίδης για το καλό του Πιερικού (που δεν τον αγαπάμε), δεχθήκαμε τις επίσημες ευχαριστίες του ΣΦΚ, παρότι στη συνέχεια υποστήκαμε και τις συνέπειες στην δυσλειτουργία της Ακαδημίας μας, λόγω της αποχώρησης του υπευθύνου μας..
-Να θυμίσω ότι πέρυσι ο Πιερικός κατόπιν επιθυμίας του παίκτη, παραχώρησε (όχι δανεικό) τον ποδοσφαιριστή Παναγιωτίδη Σάββα που αγωνίστηκε μία σεζόν στον Εθνικό Ν. Κεραμιδίου.
Με το τέλος της σεζόν κ Τσιτιρώκη, δεν δέχτηκα καμία κουβέντα από τρίτους που ήθελαν τον ποδοσφαιριστή και (εμμέσως) εξανάγκασα με τη στάση μου την επάνοδό του στην ομάδα Κ20 του Πιερικού, κάτι που δεν μπορείτε να το αμφισβητήσετε και να το αρνηθείτε.
Τη φετινή σεζόν που πέρασε και άλλα παιδιά,  λόγω Σχολείου ήθελαν να αγωνιστούν ερασιτεχνικά και ήλθαν ως δανεικοί, και η επιστροφή τους ή όχι ,θα εξαρτιόνταν από τη σύμφωνη   γνώμη και τη συζήτηση των γονέων μαζί Σας, εμείς ως ομάδα κάναμε αυτό που έπρεπε.
Φέτος, την Άνοιξη, μόλις στον Πιερικό  σταμάτησαν οι προπονήσεις (νωρίς), 4 παιδιά που ήθελαν να προπονηθούν, γνωρίζοντας την αγκαλιά που προσφέρουμε σε όλα τα παιδιά, ξεκίνησαν κάποιες προπονήσεις μαζί μας και συμμετείχαν σε ένα τουρνουά, αφού πρώτα τους ζητήσαμε να ενημερώσουν τον κ Τσιτιρώκη.  Αυτό και έγινε. Αυτά τα παιδιά λοιπόν, ήταν ο Παρσαντανιάν, Σταλίκας, Υφαντής και Καραγκιόζης. Με την έναρξη της προετοιμασίας (λόγω 3ης Λυκείου, γεννηθέντες το 1997) θέλησαν από εμάς να ζητήσουμε τον δανεισμό τους από τον Πιερικό. Έτσι απέστειλα επίσημο έγγραφο ως Εθνικός Ν. Κεραμιδίου και υπέβαλλα το αίτημα. Ο κ Τσιτιρώκης επιφυλάχτηκε. Όταν έγινε η πρώτη συγκέντρωση της Κ20, ζήτησα από τα παιδιά να πάνε και να μιλήσουν με το νέο προπονητή της Κ20.Οπερ και έπραξαν. Δύο εξ αυτών μάλιστα «πείστηκαν» να μείνουν εκεί και καλώς έπραξαν.
Οι δύο ποδοσφαιριστές, Σταλίκας και Πασαντανιάν, δεν ήθελαν να επιστρέψουν στον Πιερικό (σημειωτέον ότι αυτά τα παιδιά ήταν για πολλά χρόνια στις Ακαδημίες της Μαρτίου και 2 χρόνια στον Πιερικό), δηλώνοντας σε εμάς ότι «μένουμε μόνο με προπονήσεις και δεν επιστρέφουμε». Κατά τις ημέρες των προπονήσεων, μας δήλωναν ότι ο κ Τσιτιρώκης έλεγε παντού ότι θα τους κρεμάσει τα δελτία κλπ κλπ. Έτσι την εβδομάδα που έληγαν οι μεταγραφές με εντολή μας έφυγαν από την προπόνηση και τους είπαμε ότι θα επιστρέψουν μόνο, αν κανονίσουν με τους γονείς τους να πάρουν την ελευθέρας από τον Πιερικό και  μάλιστα μέσα μας θεωρούσαμε ότι δεν θα τους δοθεί ούτε ελευθέρας αλλά και ο θάρθουν ούτε  ως δανεικοί.
Το βράδυ της Παρασκευή 29  Αυγούστου, ώρα 12 παρά είκοσι, μου τηλεφώνησε ο Γιώργος Πασαρντανιάν μου είπε «είμαστε στου κ Τσιτιρώκη με τον θείο μου, πάρε τον κόουτς και ελάτε να πάρετε την ελευθέρας μου, μάλιστα πήρε το τηλέφωνο ο κ Τσιτιρώκης και μου είπε το ίδιο. Τηλεφώνησα στον κ Μυστακίδη, ήταν αργά, δεν ήθελε να έρθει, δεν είχε και το αυτοκίνητο, και πήγα με την βέσπα μου και τον πήρα. Σε ένα τέταρτο ήμασταν στου κ Τσιτιρώκη. Όταν φτάσαμε ο ποδοσφαιριστής με τον θείο του είχαν φύγει. Ο κ Τσιτιρώκης μας επιτέθηκε φραστικά, έφερε την σφραγίδα, ζήτησε να του δώσω έντυπο, είχα μαζί μου όντως αφού με αυτό το σκοπό πήγα, γι αυτό κλήθηκα και ούτε λίγο ούτε πολύ μας κατηγόρησε δημοσίως ότι «βάλαμε μπράβους» κλπ κλπ. Τότε σηκωθήκαμε και οι δύο με τον κ Μυστακίδη και είπαμε ότι αν έτσι το βλέπεις φεύγουμε και δεν παίρνουμε τον ποδοσφαιριστή. Μας σταμάτησε και  μας «είπε, όχι να υπογράψω να φύγει από εμένα και εσείς κάντε ότι θέλετε». Μάλιστα χωρίς κάν να του ζητηθεί, αποφάσισε να παραχωρήσει και την ελευθέρας του άλλου ποδοσφαιριστή Σταλίκα. Να υπενθυμίσω ότι ο κ Μυστακίδης φανερά ενοχλημένος και λόγω ευθιξίας, είπε ότι δεν συμμετέχει σε αυτή την κουβέντα και πήγε στο διπλανό τραπέζι όπου ήταν κοινοί γνωστοί όλων μας.
-Ούτε γνωρίζουμε το πρόσωπο του θείου του ποδοσφαιριστή, ούτε τι ειπώθηκε εκεί μέσα. Ότι μάθαμε, το μάθαμε εκ των υστέρων από τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή, και η απάντηση θα δοθεί από τον ποδοσφαιριστή και την οικογένειά τους.
Ο ποδοσφαιριστής ήταν απογοητευμένος και  αγανακτισμένος άκουγε συνεχώς ότι θα του κρεμάσουν το δελτίο στο ντουβάρι κλπ τέτοια. Αυτά όσον αφορά τα γεγονότα που συνέβησαν.
Όσον αφορά τη συκοφαντική δυσφήμιση, ότι «είμαστε ηθικοί αυτουργοί και στείλαμε μπράβους» και όλα αυτά που επικαλείται, να είναι σίγουρος ότι δεν θα μείνουν αναπάντητα και τουλάχιστον από εμένα, θα υποστεί τις νόμιμες συνέπειες. Δέν θα επιτρέψω κανένα κύριο Τσιτιρώκη να με εντάσσει σε κυκλώματα μπράβων κλπ. Είμαι επιστήμονας και όχι προστάτης και γι αυτό θα λογοδοτήσει νάναι σίγουρος. Θα κληθεί να αποδείξει αν έχω σχέση με μπράβους και όλα αυτά τα φαιδρά που λέει. Θα περιμένω για το θέμα αυτό να ζητήσει δημόσια συγνώμη, άλλως θα καταφύγω αμέσως στη δικαιοσύνη να προστατέψω την τιμή και την υπόληψη εμού και της οικογενείας μου από τέτοιες αήθεις συκοφαντίες.
Άλλο διαφωνία ποδοσφαιρικής λογικής και πρακτικής και άλλο αυτά που λέτε κ Τσιτιρώκη. Θα μπορούσα να σας προσάψω πολλά ως προς τον τρόπο που λειτουργείτε ποδοσφαιρικά, αλλά δεν είναι της αρμοδιότητάς μου και δεν μου πέφτει  λόγος, αφού από άλλους κρίνεστε και από τον κόσμο, αλλά έχω άποψη και ντοκουμέντα και αν χρειαστεί θα το κάνω. Δεν θα πουλάτε «Πιερικοφροσύνη» για τους δικούς Σας λόγους. Ήμασταν μαζί Διοίκηση στον ΣΦΚ Πιερικός και ξέρετε τι έχω προσφέρει και αν χρειαστεί θα επανέλθω με γεγονότα, ονόματα και πρακτικές.
Οι αδυναμίες προσώπων στην λειτουργία τους, δεν καλύπτονται με τέτοιες επιθέσεις και κάποιοι μην ψάχνουν άλλοθι για όσα δεν είναι ικανοί να κάνουν.
Κατερίνη 9-9-2014
Με τιμή
Καλαϊτζής Δημήτρης

ΔΗΛΩΣΗ – ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΡΣΑΝΤΑΝΙΑΝ.
Σε όσα αναφέρει ο κ Τσιτιρώκης  σε καταγγελία του δηλώνω τα εξής:
Μόνος μου και χωρίς να είναι ενήμερος ο Εθνικός Νέου Κεραμιδίου, σε συνεννόηση με συγγενή μου, επισκέφθηκα τον κ Τσιτιρώκη να ζητήσω το δελτίο μου.
Ούτε το συγγενικό μου πρόσωπο γνωρίζει κανείς από την ομάδα του Ν.Κεραμιδιου, ούτε ανάμειξη έχουν σε ότι ειπώθηκε εκεί.
Εγώ ήδη αρχή της εβδομάδος είχα φύγει από τον Εθνικό Ν Κεραμιδίου και θα γύριζα μόνο αν συμφωνούσε ο Πιερικός.
Δική μου απόφαση ήταν να φύγω ,είτε πήγαινα στο Νέο Κεραμίδι, είτε αλλού.
ΚΑΤΕΡΙΝΗΗ 9-9-2014
Με τιμή ο πρώην ποδοσφαιριστής του Πιερικού
Γιώργος Πασαρντανιάν


Δελτίο Τύπου Εθνικού Ν. Κεραμιδίου.
Το ΔΣ του Εθνικού Ν. Κεραμιδίου μετά τη επίθεση κατά της ομάδος μας και ειδικότερα κατά μέλους της Διοίκησης και του προπονητή κ Μυστακίδη δηλώνει τα εξής:
1.Τα θέματα και τη διαδικασία των μεταγραφών χειρίζεται αποκλειστικά το ΔΣ του Συλλόγου και ο προπονητής απλά εγκρίνει το πλάνο και τις θέσεις που αγωνίζεται ο καθένας.
2. Αποδέχεται και εγκρίνει τη στάση του προπονητή μας που μας δήλωσε ότι δεν «θέλει, δεν επιθυμεί να έχει καμία αντιδικία με άτομα που τυγχάνει τώρα να βρίσκονται στον Πιερικό, γιατί νοιώθει ότι έχει προσφέρει και εκείνος στην ομάδα του Πιερικού και δεν δίνει συνέχεια στα όσα αδίκως του αποδίδονται»
3.Για το ΔΣ η στάση του απέναντι στην ομάδα, η δουλειά του, η πορεία του και σε όσες ομάδες θήτευσε (όπως και στον Πιερικό αρκετές φορές) κρίνεται άψογη και κάθε του ενέργεια έως τώρα δεν δημιούργησε κανένα θέμα σε εμάς αλλά και παλιότερα αλλού, γι αυτό τυγχάνει της πλήρους στήριξής μας.
Εγκρίνουμε και στηρίζουμε το μέλος του ΔΣ και τον προπονητή μας, σε όσα αδίκως τους κατηγορούν και γνωρίζουμε ότι δεν είχαν καμία συμμετοχή στα όσα αναφέρονται.
Με τιμή
Το ΔΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:


powered by Agones.gr - Stoixima