Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2014

ΕΘΝ Ν ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ - ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΓΕΝΗ ΑΛΩΝΙΩΝ

Προς τους φιλάθλους της Πιερίας και την ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ.
Ο Εθνικός Νέου Κεραμιδίου, έχασε δίκαια απο τον Διγενή Αλωνίων με σκόρ 4-1.Το άν...
θάπρεπε να χάσει ή όχι, είναι θέμα αγωνιστικό και αυτή τη φορά δέν χρειάζεται ανάλυσης, αφού κανένα παράπονο δέν υπάρχει απο την συμπεριφορά της τοπικής ομάδος. Ολα κύλισαν σε αθλητικά πλαίσια, ακόμη και σε κάποιες φέσεις που το παιγίδι ήταν δυνατό οι παίκτες μεταξύ τους είχαν άψογη αντίδραση. δηλαδή μετά την κάθε φάση.Το μελανό σημείο ήταν ο διαιτητής του αγώνα ο κ Κούγιουντσιτς.Διαβάστε παρακάτω την ανακοίνωση του Εθνικού και απολαύστε συμπεριφορά διαιτητή...
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ Ν ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ.
Καταγγέλουμε στις αρμόδιες αρχές τον διαιτητή κ Κούγιουντιτσς, που κατάφερε να προκαλέσει με τη συμπεριφορά του κυρίως και τις δύο ομάδες.
Ειδικότερα: 
Στα πρώτα λεπτά του αγώνα, σε φάση που ποδοσφαιριστή διαμαρτυρήθηκε για κλωτσιά. στράφηκε εναντίον του και χωρίς να βγάλει κάρτα του είπε "σκάσε και μή μου μιλάς, εμένα".Το παιγνίδι συνεχίστηκε και ενώ ο αρχηγός έφαγε μία άγαρμπη κλωτσιά χωρίς να υποδειχθεί το φάουλ, ενώ ήταν πεσμένος και σφάδαζε διαμαρτυρήθηκε για το φάουλ του έδειξε κάρτα, πήγε απο πάνω του με "τσαμπουκά τεντώνοντας  το κορμί του (σάν να ήταν έτοιμος να δείρει τον ποδοσφαιριστή)   και με ύφος "δικτάκτορα" του είπε "σε εμένα δέν θα μιλάς γιατί θα σε πετάξω έξω".Στον προκλητικό τρόπο συμπεριφοράς αντέδρασε ο εκπρόσωπος της ομάδος κ Καλαϊτζής  "φωνάζοντας τον ποδοσφαιριστή "Γρηγόρη μή μιλάς έτοιμος είναι σε βγάλει και να μείνουμε με δέκα παίκτες".Τότε ο κ διαιτητής, έτρεξε με νεύρο προς τον πάγκο, δέν φώναξε τον παρατηρητή να τον βγάλει έξω, αλλά με τσαμπουκά προβάλλοντας το μπόι του πάλι, είπε "πέρνα έξω σε μένα δέ θα μιλάς".Οταν του ζητήθηκε απο τον αναπληρωματικό ποδοσφαιριστή Τσαουσίδη ο λόγος που αποβάλλει τον παράγοντα, έβγαλε και σε αυτόν κίτρινη, λέγοντας ¨εγώ κάνω κουμάντο και δέν θα μιλάς".Επίσης σε κάποιες φάσεις που οι νεαροί ποδοσφαιρστές δέχτηκαν σκληρά μαρκαρίσματα, εκείνος πήγαινε προς τα πάνω τους και τους έλεγε "σήκω πάνω δέν έχεις τίποτε".Ποδοσφαιριστής μας (Σταλίκας) δέχτηκε αγκωνιά στη μύτη και εκείνος ενώ τον είδε ματωμένο, δέν σταμάτησε το παιγνίδι, δεχτήκαμε την επίθεση και μετά πήγε και του έκανε και παρατήρηση γιατί κάθεται με αίματα στον αγωνιστικό χώρο.Μπρός αυτή τη συμπεριφορά του διαιτητή, οι νεαροί ποδοσφαιριστές μας δέν τολμούσαν να μαρκάρουν έστω και φυσιολογικά, φοβούμενοι "τον μπαμπούλα" με την απρεπή συμπεριφορά.
Στο δεύτερο ημίχρονο και αφού το παιγίδι είχε κριθεί, άρχισε να μοιράζει κάρτες στους γηπεδούχους για να εξιλεωθεί...Με αποκορύφωμα το 93 που έδειξε κόκκινη κάρτα σε ποδοσφιαιρστή των Αλωνίων, σε μία φάση που ήταν δεν ήταν κίτρινη κάρτα.
Το παιγνίδι ολοκληρώθηκε, και ενώ είμασταν στο κέντρο του γηπέδου και προπορεύονταν ο διαιτητής με τον ένα επόπτη, ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων του είπε ¨ρέφ έκανες λάθος αυτή δέν είναι κόκκινη κάρτα".Τότε ο διαιτητής άφησε τον επόπτη, έκανε τρία βήματα πίω, πήγε μπροστά στον τερματοφύλακα και του με ύφος προκλητικό του "λέει τί θές τώρα εσύ και μιλάς.Σε εμένα δέν θα μιλάς".Ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων έγινε έξαλλος απ τη συμπεριφορά του διαιτητή και επενέβησαν άλλοι ποδοσφαιριστές και τον συγκράτησαν.
Μετά τη σύνταξη του φύλου αγώνα, ο κύριος Καλαιτζής με τον πρόεδρο της τοπικής ομάδος κ Παυλίδη, παρουσία του παρατηρητή, μπήκε στα αποδυτήρια να παραλάβει τα δελτία.Τότε ο κύριος διαιτητής μόλις τον είδε "σηκώθηκε απο την καρέκλα του έκανε όλόκληρο κύκλο με νεύρο και τσαμπουκά και είπε "δεν σε θέλω εδώ μέσα σε έβγαλα έξω, βγές".Οταν ο κύριος Καλαίτζής του είπε "μα το παιγνίδι τελείωσε δέν θάρθω να πάρω τα δελτία αυτός ξανασηκώθηκε απο την καρέκλα με ύφος επιτιθέμενου. Και αναρωτιέται κανείς.Αν ο παράγοντας κύριος Καλαιτζής, ήταν άλλου στύλ ανθρώπου και χειροδικούσε (άν μπορούσε) σε τέτοιο διαιτητή θα έφταιγε εκείνος;
Κύριοι της ΕΠΣ και της επιτροπής Διαιτησίας, διαιτητές σάν τον εν λόγω κύριο, είναι επικίνδυνοι για τους αγώνες.Σε ένα παιγνίνι που με τις ομάδες δέν υπήρχε το παραμικρό, το σύνδρομο της ξουσίας του κυρίου αυτού, ήταν τέτοιο που κόντεψε να τινάξει το παιγνίδι στον αέρα.
Σάν Καλαιτζής Δημήτρης , τόσα χρόνια επιστήμονας και άνρθπωπος του αθλητισμού, δέν ανέχομαι ,απο τέτοιους κυρίους τέτοιες συμπεριφορές, επειδή καλύποτνατι πίσω απο ένα "φύλλο αγώνα" και εκμεταλλεύονται την ιδιότητά τους σε ένα ποδοσφαιρικό αγώνα.
Ενημερώστε  τους διαιτητές αυτού του στύλ (ευτυχώς δέν υπάρχουν πολλοί), ότι το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνουν είναι να σέβονται τα παιδιά (όπως έχουν απαίτηση και τα παιδιά να τους σέβονται στο παιγνίδι), τους παράγοντες που ματώνουν για να αμοίβονται αυτοί.Τόσα χρόνια στα γήπεδα, ώς πρώην διαιτητής και παράγοντας τέτοιο προκλητικό (και χωρίς λόγο) ύφος και συμπεριφορά δέν έχω ξαναδεί.
Σάν Εθνικός Νέου Κεραμιδίου, μάλλον πρέπει να αλλάξουμε φιλοσοφία,να μήν είμαστε τόσο "κύριοι", για να προστατεύσουμε τους νεαρούς ποδοσφαιριστές μας  απο "κυρίους" σάν τον εν λόγω Διαιτητή.Και να είστε σίγουροι ότι θα το πράξουμε και δέν θα φταίμε εμείς.
ΥΓ. Να σημειώσουμε την άψογη και φιλική συμπεριφορά της τοπικής ομάδας και την άψογη στάση των εποπτών και αγωνιστικά αλλά και στη συμπεριφορά.
Για το Εθνικό Νέου Κεραμιδίου
Καλαϊτζής Δημήτρης.

http://ethnikosneoukeramidiou.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:


powered by Agones.gr - Stoixima