Κυριακή 26 Ιουνίου 2011

Το ντεμαράζ του Κοβάσεβιτς

Το ντεμαράζ του Κοβάσεβιτς Κυριακή 26 Ιουνίου 2011

Ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς ανέλαβε πόστο στον Ολυμπιακό το περασμένο καλοκαίρι, αλλά όσοι θυμούνται ο ρόλος του Σέρβου στα μεταγραφικά δρώμενα των πειραιωτών, δεν ήταν...
ενεργός.
Αντίθετα με πέρυσι όμως, φέτος τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά και είναι βέβαιο πως αν υπάρχει κάποιος «πρωταγωνιστής» τότε σίγουρα είναι ο πρώην στράικερ της ομάδας του λιμανιού.
Οι επιλογές του Κοβάσεβιτς από τη Σερβία με τη μεταγραφή του Φέισα να έχει ανακοινωθεί και να έπονται αυτές των Κατάι, Γκριμπιτς και Πέτροβιτς δείχνουν πως ο πρόεδρος των πειραιωτών, Βαγγέλης Μαρινάκης έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στον Κοβάσεβιτς.
Η αλήθεια είναι πως ο Σέρβος έκανε δυνατό «ντεμαράζ» τη στιγμή που κανείς δεν το περίμενε. Είναι όμως επίσης βέβαιο ότι το έκανε στην κατάλληλη χρονική περίοδο και αφού πρώτα είδε ότι ο τεχνικός διευθυντής των πειραιωτών, Εδουάρδο Μαθία, κάθε άλλο παρά δραστήριος ήταν στις μεταγραφικές υποθέσεις του Ολυμπιακού.
Αν κάποιος δεν ήξερε πρόσωπα και θέσεις και απλά έβλεπε ποιος προχωρά τις μεταγραφές των πρωταθλητών, τότε σίγουρα θα έδινε τον τίτλο του τεχνικού διευθυντή στον Κοβάσεβιτς και όχι στον Μαθία.
Είναι λοιπόν ξεκάθαρο μετά από τα όσα έχουν γίνει το τελευταίο διάστημα, πως ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς ενισχύει σε σημαντικό βαθμό το προφίλ του, έναντι του Εδουάρδο Μαθία.
Και η αλήθεια είναι πως ο Σέρβος το έκανε με τακτ, το έκανε με διπλωματία και με κινήσεις που θα ζήλευαν ακόμα και οι κορυφαίοι διπλωμάτες. Δεν «έτρεξε», αλλά περίμενε την ευκαιρία και αυτή την ευκαιρία του την έδωσε ο Μαθία, που κάθε άλλο παρά ιδιαίτερο ζήλο έδειξε στα νέα του καθήκοντα.
Οι επιλογές που αποφάσισε να κάνει ο Ντάρκο είναι από την πατρίδα του, μια αγορά την οποία γνωρίζει καλά. Επέλεξε να πάει σε νεαρούς σε ηλικία παίκτες (σωστή η πολιτική) και απλά τώρα περιμένει και αυτός όπως όλοι την εικόνα στο γήπεδο. Εκεί άλλωστε κρίνονται όλοι. Καλοί ή κακοί. Βέβαια δε θα κριθούν μόνο οι παίκτες, θα κριθεί και ο Ντάρκο.
http://www.sentragoal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:


powered by Agones.gr - Stoixima