Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2014

K20: ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ-ΠΑΟΚ 1-2 - ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΒΑΣΙΛΗ ΧΑΤΖΗΔΙΜΠΑ ΣΤΗ ΣΥΝΘΕΣΗ ΚΑΙ ΣΚΟΡΕΡ ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΤΕΡΜΑΤΟΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΑΣΟ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΗ ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΥ

http://www.paokfc.gr/wp-content/uploads/2013/01/Xatzidimpas.jpg 
Η ομάδα νέων (Κ-20) του ΠΑΟΚ πέρασε νικηφόρα από την Λιβαδειά, κερδίζοντας την ομώνυμη ομάδα με 1-2 χάρη στα τέρματα των Κούστα και Χατζηδίμπα.....
Η ομάδα του Βλάνταν Ίβιτς ξεπέρασε σημαντικές απουσίες και πέτυχε ένα πολύ σημαντικό “διπλό” και πλέον δείχνει να “πατάει” καλύτερα, να κερδίζει αυτοπεποίθηση και μέσα από τα προβλήματά της να αναδεικνύει νέα πρόσωπα σε πρωταγωνιστικούς ρόλους.
Σήμερα ήταν και πάλι ο Κριστιάν Κούστα αυτός που άνοιξε το δρόμο για τη νίκη απέναντι στους Βοιωτούς. Ο πανύψηλος φορ πέτυχε το 0-1 στο 14ο λεπτό, εκμεταλλευόμενος λάθος της άμυνας του Λεβαδειακού και αυτό ήταν που καθόρισε τη μορφή ολόκληρου του 1ου ημιχρόνου, το οποίο τελικά ο ΠΑΟΚ διαχειρίστηκε άψογα.
Δεν έγινε το ίδιο στην επανάληψη και οι γηπεδούχοι αιφνιδίασαν νωρίς, ισοφαρίζοντας στο 51ο, με τον Χωνευτίδη αλλά και εκεί ο ΠΑΟΚ είχε την απάντηση σε μόλις έξι λεπτά.
http://www.paokfc.gr/wp-content/uploads/2013/01/Xatzidimpas.jpg 
Ο Χατζηδίμπας με κεφαλιά, μετά από φάουλ του Κάκκο, έκανε το 1-2 στο 59ο λεπτό κι συτό έμελλε να είναι το τελικό σκορ.
Οι ασπρόμαυροι, που αγωνίστηκαν χωρίς τους Σοϊλεμέζογλου, Βασαϊτη, Τσελεπίδη, Τοπαλίδη λόγω προβλημάτων, αλλά και τους Πόζογλου, Κουλούρη, Σαββίδη, Δεληγιαννίδη και Πούγγουρα που έχουν…μονιμοποιηθεί στην πρώτη ομάδα, έχουν πλέον 26 βαθμούς σε 12 ματς και βρίσκονται στην 4η θέση, 3 μόλις βαθμούς πίσω από τον τρίτο Πανιώνιο, τον οποίο υποδέχονται στις αρχές του 2015.
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Καραγκιόζης, Μακρής, Αναστασιάδης, Χατζηλάμπρος, Δάβρης (46’ λ.τρ. Μπελίτσος), Σένκα, Celanji (85’ Hasaj), Χρυσικός, Καψάσκης, Τόπι, Χωνευτίδης (75’ Μπιμπάι).
ΠΑΟΚ: Κοτουγλίδης, Τσολακίδης,  Αναστασίου, Τσιαμπάζης (56′ Χατζηδίμπας), Παναγιωτίδης, Τουμανίδης, Πατράλης, Κτιστόπουλος, Συράκος (72′ Πούφλης), Κάκκο, Κούστα (92′ Παντελίδης)
(ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ ΑΠΟ http://www.sports-academies.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:


powered by Agones.gr - Stoixima