Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011

ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ - ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΜΗΜΑ -Μ.Αλέξανδρος Καλοχωρίου..ΣΚΟΡ 10-0 - ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙ ΕΥΡΕΙΑ ΝΙΚΗ ΜΕ ΣΚΟΡ 11-0 ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΜΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΓΑΣ ΣΒΟΡΩΝΟΥ.


Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011
Απο νίκη σε νίκη   το ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΜΗΜΑ της ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ,για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος υποδομών της ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, σκόρπισε  με σκόρ 10-0 την αντίπαλο ομάδα του ΠΑΙΔΙΚΟΥ του Μ.Αλέξανδρου Καλοχωρίου . 
- Για άλλο ένα παιγνίδι η ομάδα της ΣΧΟΛΗΣ, ήταν εκπληκτική, δημιούργησε πολλές ευκαιρίες, πέτυχε το ευρύ σκόρ 10-0 που θα μπορούσε να είναι και μεγαλύτερο.
Τα γκόλ της ομάδος της ΣΧΟΛΗΣ πέτυχαν, ΤΖΙΝΟΒΙΤΣ 2 , ΧΑΤΖΗΔΙΜΠΑΣ 1, ΚΑΛΑΙΤΖΗΣ 2, Χατζηκωσταντίνου 1,ΤΣΟΠΟΖΙΔΗΣ 1,  ΓΚΑΝΑΒΑΣ 3.
- Μετά το παιγνίδι αυτό η ομάδα της ΣΧΟΛΗΣ προηγείται στη βαθμολογία του 4ου ομίλου με 15 βαθμούς και ένα αγώνα λιγότερο.
ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΜΗΜΑ (ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΥΣΤΑΚΙΔΗΣ):, ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΗΣ, ΚΑΛΑΙΤΖΗΣ, ΝΑΤΣΙΟΣ, ΚΑΤΣΑΒΟΣ,Χ'ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, ΤΖΙΝΟΒΙΤΣ, ΚΛΙΑΝΗΣ,  ΤΣΟΠΟΖΙΔΗΣ, ΧΑΤΖΗΔΙΜΠΑΣ, ΓΚΑΝΑΒΑΣ,ΝΑΖΛΙΔΗΣ.
ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ Ο: ΚΑΛΛΕΡΓΗΣ

ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟ ΤΜΗΜΑ - ΓΑΣ ΣΒΟΡΩΝΟΥ 11-0
- Μεγάλη και ευρεία νίκη και για το  ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟ της ΣΧΟΛΗΣ που συνέτριψε την ομάδα του ΓΑΣ ΣΒΟΡΩΝΟΥ με το εντυπωσιακό σκόρ 11-0 για το πρωτάθλημα της ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ Λόγω ελλείψεων και τραυματισμών και λόγω της ταυτόχρονης διεξαγωγής του παιγνιδιού του ΠΑΙΔΙΚΟΥ στη Θεσσαλονίκη, η ομάδα του ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟΥ αγωνίστηκε στο πρώτο ημίχρονο με 10 παίκτες, παρα ταύτα τα παιδια του Γιώργου Ζάμπα, έδειξαν ότι και με 10 παίκτες μπορούν και αποδίδουν πολύ καλό ποδόσφαιρο, προηγήθηκαν 4-0 και όταν η ομάδα είχε 11 παίκτες, έφτασε το σκόρ στο 11-0.
ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΑΜΠΑΣ):ΜΕΛΙΚΙΑΝ, ΜΠΙΝΙΑΣ Κ, ΚΑΤΣΙΚΗΣ, ΚΑΤΣΑΡΑΣ, ΜΠΙΝΙΑΣ Β, ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ, ΝΙΚΟΥ, ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΕΖΑΙ,ΓΚΟΤΖΑΜΑΝΙΔΗΣ,ΧΑΤΖΗΔΙΜΠΑΣ.

ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:


powered by Agones.gr - Stoixima