Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2012

ΕΘΝΙΚΟΣ ΝΕΟΥ ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ - ΤΑΥΡΟΣ ΕΛΑΦΟΥ 2-3 - ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟ Ν ΚΕΡΑΜΙΔΙ -ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ - ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2012
Διαφήμιση ποδοσφαίρου χθές στο Νέο Κεραμίδι και χιτσοκικό φινάλε στο μάτς μεταξύ ΕΘΝΙΚΟΥ ΝΕΟΥ ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ και Ταύρου Ελάφου με τελικό νικητή την φιλοξενούμενη ομάδα με σκόρ 2-3.
ΠΡΩΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ:Με την έναρξη του.. παιγνιδιού στο 5 λεπτέο απο κόρνερ και βοηθούντος του ισχυρού ανέμου η φιλοξενούμενη ομάδα προηγήθηκε στο σκόρ 0-1 με απευθείας χτύπημα κόρνερ και με΄τα απο λάθος υπολογισμό του τερματοφύλακα. 
Η νεανική ομάδα του Εθνικού, δέν πτοήθηκε, κυνήγησε τις φάσεις και μέσα σε 5 λεπτά ισοφάρισε με τον Παναγιώτη Κωστόπουλο  (1-1) μετά απο μία ωραία ομαδική προσπάθεια και συνδυασμό του Σίμου Κωστόπουλου με τον Παναγιώτη. 
Ο Εθνικός συνέχισε στο ίδιο ρυθμό, με παιγνίδι με σωστή ανάπτυξη απο τα πλάγια, ωραίες ενέργειες και δόυ πολύ καλές ευκαιρίες.Η ομάδα του Ελάφου, επαιζε περισσότερο με υπέρ της τον ευνοικό άνεμο και δημιούργησε δύο ευκαιρίες σε ισάριθμα φάουλ που κέρδισε, αλλά ο τερματοφύλακας Δασκαλόπουλος βρίσκονταν στη σωστή θέση και απέκρουσε την μπάλλα.
ΔΕΥΤΕΡΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ:Ανήκε ολοκληρωτικά στον ΕΘΝΙΚΟ, πίεσε πάρα πολύ την αντίπαλη ομάδα,δημιούργησε ευκαιρίες και  προηγήθηκε 2-1 περίπου στο 70 λεπτό με γκόλ του Σίμου Κωστόπουλου, αφού είχαν χαθεί δύο τέτατέτ πρίν και σχεδόν στην ίδια φάση.Δέν πρόλαβαν να χαρούν το γκόλ και στην επόμενη επίθεση και ενώ η μπάλλα παιζότνα στα πλάγια ο αμυντικός του Εθνικού βεβιασμένα έκανε πέναλτυ,με το οποίο ισοφάρισε η φιλοξενούμενη ομάδα σε 2-2.
Το εικοσάλεπτο που απέμεινε ανήκε στην τοπική ομάδα υπο με σωστές ενέργειες έφτασε πολύ κοντά να πετύχει το 3-2 σε τρείς καλές φάσεις και ενώ σε αυτό το διάστημα του αγώνα η φιλοξενούμενη ομάδα δέν είχε δημιουργήσει καμμία φάση, ακριβώς με την εκπονή του αγώνα στις καθυστερήσεις και ενώ η μπάλλα ήταν σε πόδια αμυντικού του ΕΘΝΙΚΟΥ, έγινε λάθος μεταβίβαση, έγινε κάτοχος παίκτης του ΕΛΑΦΟΥ, σούταρε δυνατά εξω απο την περιοχή και η μπάλλα κατέληξε στα δίχτυα του Δασκαλόπουλου και έτσι το σκόρ έγινε 2-3, ενώ ταυτόχρονα και πρίν χτυπηθεί η σέντρα ο διαιτητής σφύριξε τη λήξη του αγώνα.
Ετσι ο ΕΘΝΙΚΟΣ δέχτηκε μία άδικη ήττα, απο μία πολύ καλή ομάδα η οποία πήρε τρείς πολύτιμους βαθμούς εκτός έδρας με την βοήθεια της τύχης που πάντα παίζει ρόλο στο ποδόσφαιρο.
Να σημειωθεί ότι και οι δύο ομάδες έπαιξαν πολύ καλό καθαρό και σωστό ποδόσφαιρο, ποδόσφαιρο διαφήμιση για την Β Ερασιτεχνική κατηγορία με την διατησία να είναι άριστη, η συμπεριφορά των παραγόντων και φιλάθλων άριστη και το κλίμα φιλικό, όπως ακριβώς πρέπει να είναι στους αγώνες.
ΕΘΝΙΚΟΣ ΝΕΟΥ ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ (Γ. ΜΥΣΤΑΚΙΔΗΣ):
ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ Γ, ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ, ΤΖΙΝΟΒΙΤΣ, ΚΑΛΑΪΤΖΗΣ,  ,ΣΤΡΑΤΖΑΛΗΣ, ΤΣΑΟΥΣΙΔΗΣ Σ, ΤΣΟΠΟΖΙΔΗΣ Ν, , ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ Π, ΑΣΛΑΝΙΔΗΣ Λ ,ΤΣΟΠΟΖΙΔΗΣ ΑΛΕΞ (60 ΣΤΑΜΑΤΕΛΟΣ),ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ Σ.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 20ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ
Α.Μ.Σ. 25η ΜΑΡΤΙΟΥ - ΟΛΥΜΠΟΣ ΒΡΟΝΤΟΥΣ  1-1
ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΣΤΗΡ Κ.ΑΓΙΑΝΝΗ - Α.Ε. ΔΡΥΑΝΙΣΤΑ 0-0
ΔΙΑΣ ΔΙΟΥ - ΚΑΛΛΙΘΕΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ 0-0
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΣΦΕΝΔΑΜΗΣ - ΔΟΞΑ 10 ΜΟΣΧΟΧΩΡΙΟΥ 3-0
ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ - ΤΑΥΡΟΣ ΕΛΑΦΟΥ 2-3
ΕΛΠΙΣ ΑΝΔΡΟΜΑΧΗΣ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΣΒΟΡΩΝΟΥ 2-3
ΔΙΓΕΝΗΣ ΑΛΩΝΙΩΝ - Α.Ε. ΠΕΡΙΣΤΑΣΗΣ 0-2
ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΡΥΑΚΙΩΝ - ΟΡΦΕΑΣ ΦΩΤΕΙΝΩΝ 2-0
2011-2012 ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ
Β' ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ 20η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Βαθμολογία
1. Α.Ε. ΠΕΡΙΣΤΑΣΗΣ  58
2.
ΤΑΥΡΟΣ ΕΛΑΦΟΥ 46
3.
25Η ΜΑΡΤΙΟΥ  45
4. Α.Ε. ΔΡΥΑΝΙΣΤΑ  40
5. 
ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΡΥΑΚΙΩΝ 33
6.
ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ 32
7. ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΣΤΗΡ Κ.ΑΓΙΑΝΝΗ  31
8. ΕΛΠΙΣ ΑΝΔΡΟΜΑΧΗΣ  29
9.  ΔΙΓΕΝΗΣ ΑΛΩΝΙΩΝ 23
10.
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΣΒΟΡΩΝΟΥ   23
11. ΔΙΑΣ ΔΙΟΥ  22
12. ΟΛΥΜΠΟΣ ΒΡΟΝΤΟΥΣ  22
13.
ΟΡΦΕΑΣ ΦΩΤΕΙΝΩΝ  22
14.ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΣΦΕΝΔΑΜΗΣ  20
15.ΚΑΛΛΙΘΕΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ 8
16.ΔΟΞΑ 10 ΜΟΣΧΟΧΩΡΙΟΥ 3 
ΕΔΩ Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ
ΕΠΟΜΕΝΗ 21η αγωνιστική

Α.Μ.Σ. 25η ΜΑΡΤΙΟΥ - ΔΙΓΕΝΗΣ ΑΛΩΝΙΩΝ -
ΟΡΦΕΑΣ ΦΩΤΕΙΝΩΝ - ΕΛΠΙΣ ΑΝΔΡΟΜΑΧΗΣ -
Α.Ε. ΠΕΡΙΣΤΑΣΗΣ - ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ -
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΣΒΟΡΩΝΟΥ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΣΦΕΝΔΑΜΗΣ -
ΤΑΥΡΟΣ ΕΛΑΦΟΥ - ΔΙΑΣ ΔΙΟΥ -
Α.Ε. ΔΡΥΑΝΙΣΤΑ - ΚΑΛΛΙΘΕΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ -
ΟΛΥΜΠΟΣ ΒΡΟΝΤΟΥΣ - ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΡΥΑΚΙΩΝ -
ΔΟΞΑ 10 ΜΟΣΧΟΧΩΡΙΟΥ - ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΣΤΗΡ Κ.ΑΓΙΑΝΝΗ

ΕΘΝΙΚΟΣ ΝΕΟΥ ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:


powered by Agones.gr - Stoixima