Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2012

ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ - ΠΑΙΔΙΚΟ - ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΛΗΤΗΣ 2-0 στην 2η αγωνιστική του 1ου ομίλου, για την Β φάση του πρωταθλήματος υποδομών της ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ



Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2012
Με την ομάδα του Μακεδονικού Λητής αγωνίστηκε το ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΜΗΜΑ της ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ το Σάββατο στις 10.00 η ώρα, στο γήπεδο Λητής, για την 2η αγωνιστική του 1ου ομίλου, για την Β φάση του πρωταθλήματος υποδομών της ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.Η ομάδα της Κατερίνης πέτυχε ακόμη μία νίκη με σκόρ 2-0 επι του αντιπάλου της.
Ηταν άνετη η νίκη παρά του ότι ο άνεμος που φυσούσε δέν επέτρεψε ναγίνει πολύ καλό παιγνίδι .
Η ομάδα της ΣΧΟΛΗΣ στο πρώτο ημίχρονο ξεκίνησε δυνατά με κόντρα τον άνεμο και πέτυχε το γκόλ (1-0) με τον Μιχάλη Γκανάβα.Δύο φορές λόγω του ισχυρού ανέμου η τοπική ομάδα της Λητής χωρίς άλλη φάση είχε δύο δοκάρια.Η ομάδα της ΣΧΟΛΗΣ  είχε δύο καλές ευκαιρίες αλλά το σκόρ στο πρώτο ημίχρονο έμεινε στο 1-0.
Στο δεύτερο ημίχρονο, το ΠΑΔΙΚΟ της ΣΧΟΛΗΣ και πάλι ξεκίνησε δυνατά, έχασε  ευκαιρίες, έπαιξε χωρίς να φουλάρει μηχανές κατάφερε πέτυχε και δεύτερο κγόλ με τον Καλαιτζή, δέν κινδύνευσε ιδιαίτερα και πήρε την πολυπόθητη νίκη.
ΠΑΙΔΙΚΟ:(Γ.ΜΥΣΤΑΚΙΔΗΣ): ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΗΣ, ΜΠΙΝΙΑΣ Β, ΤΖΙΝΟΒΙΤΣ, ΝΑΤΣΙΟΣ, ΚΑΛΑΙΤΖΗΣ, ΤΣΟΠΟΖΙΔΗΣ, ΚΑΤΣΙΚΗΣ Δ, ΧΑΤΖΗΔΙΜΠΑΣ, ΓΚΑΝΑΒΑΣ,  ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, ΚΛΙΑΝΗΣ,
επίσης αγωνίστηκαν Καλλέργης, Μελικιάν, Μπίνιας Κ.
Β Φάση-βαθμολογία και πρόγραμμα εδώ!!

ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:


powered by Agones.gr - Stoixima