Δευτέρα, 21 Ιουλίου 2014

Δευτέρα 28-7- 2014 ,ώρα 18.00 μμ ξεκινά ο Εθν Ν Κεραμιδίου

http://www.acadimies.gr/files4users/images/articles/neo_keramidi.jpg Την Δευτέρα 28 Ιουλίου 2014 και ώρα 18.00 μμ η πρώτη συγκέντρωση του Εθνικού Νέου Κεραμιδίου.Ο προπονητής Κώστας Μυστακίδης και.
ο γυμναστής της ομάδος Ηλίας Μπαζάκος, καταρτίζουν το αναλυτικό πρόγραμμα της προετοιμασίας του Εθνικού και είναι καθόλα έτοιμοι να υποδεχτούν τους παλιούς και νέους ποδοσφιαριστές της ομάδος στην έναρξη της προετοιμασίας για τη νέα χρονιά.
- Η Διοίκηση φρόντισε για τα πάντα, το κυρίως γήπεδο, (μετά την επανασπορά) αλλά και τα βοηθητικά με άριστο χορτοτάπητα, είναι πανέτοιμα να υποδεχτούν τους αθλητές.
- Και φέτος η ομάδα θα στηριχτεί στην ίδια φιλοσοφία, στήριξης των νέων παιδιών, επιστημονική δουλειά σε όλους τους τομείς που δίνουν τη δυνατοητα σε ένα ποδοσφαιριστή να βελτιωθεί και να αναδειχθεί. 
Φωτεινό παράδειγμα τα γνωστά πλέον σε όλους αποτελέσματα των τριών ετών, αφού ο Εθνικός αποτελεί τη μοναδική ομάδα που έχει πετύχει την προώθηση τόσων ποδοσφαιριστών σε μεγάλες ομάδες.
Δείγμα της επιστημονικής δουλειάς που γίνεται, αποτελεί η καθημερινή επαφή ποδοσφαιριστών (μικρών ηλικιών κυρίως) που δηλώνουν την επιθυμία τους να ενταχθούν στους κόλπους της ομάδος.
Την επιλογή του αριθμού αλλά και των ποδοσφαιριστών επεξεργάζεται αυτή την περίοδο η επιτροπή μεταγραφών και τον τελικό λόγο έχει ο προπονητής της ομάδος Κώστας Μυστακίδης.Χωρίς τυμπανοκρουσίες οι τελικές επιλογές και το νέο ρόστερ θα ανακοινωθεί μετά το ξεκίνημα της προετοιμασίας και αφού ολοκληρωθούν οι τελικές επιλογές των παιδιών.Το θετικό είναι ότι υπάρχει ενδιαφέρον απο πολλά παιδιά, κάτι που αποτελεί ευχάριστο πονοκέφαλο για τον προπονητή της ομάδος.Τα κριτήρια επιλογής των παιδιών, είναι ηλικιακά, διάθεσης για δουλειά, χαρακτήρας, ταλέντο και  προοπτική εξέλιξης.                          

Δεν υπάρχουν σχόλια:


powered by Agones.gr - Stoixima