Παρασκευή 4 Ιουλίου 2014

Ν.ΚΕΡΑΜΙΔΙ - ΕΓΙΝΑΝ ΟΙ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ - ΦΩΤΟ ΒΙΝΤΕΟ


Πέμπτη 3 Ιουλίου 2014 χθές και τα γήπεδα του Εθνικού Νέου Κεραμιδίου κατακλύστηκαν απο ποδοσφαιριστές απο όλο το Νoμό Πιερίας, αλλά και ..
εκτός Νομού.Συνολικά 72 παιδιά έδωσαν το παρόν στις αξιολογήσεις που έγιναν απ τον Ατρόμητο Αθηνών και τον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου.
Στις αξιολογήσεις συμμετείχαν απο πλευράς Ατρομήτου, οι Αποστόλης Αποστόλου (επικεφαλής σκάουτιγκ του Ατρομητου), ο εξωτερικός  συνεργάτης Θανάσης Σαρπάνος (τεχνικός, εξειδικευμένος στην εκπαίδευση στην τεχνική), ο Αρης Σαρακηνός (προπονητής της Κ17 του Ατρομήτου), Τάσος Μπαμπανιώτης (γυμναστης Κ20  του Ατρομήτου),  και απο τον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου, στην οργάνωση των τμημάτων βοήθησαν οι προπονητές Κώστας Μυστακίδης και Ηλίας Μπαζάκος.
Παρόντες πολλοί γονείς παιδιών και σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο του Εθνικού.
- Το πρόγραμμα ξεκίνησε με την εγγραφή των δελτίων στοιχείων των παιδιών που συμμετείχαν.
-  στις 17.00 με τη συμμετοχή ηλικίας 2003 και 2003, στις 18.00 με παιδιά ηλικίας 2001 και 2002 και έκλεισε μετα μεγάλα παιδιά γεννημένα 1999 και 2000.
Σε όλα τα τμήματα, τα τέστ περιλάμαβαναν, το μάθημα τεχνικής του Θανάση Σαρπάνου, Ασκήσεις δεξιότητας και αγώνας μεταξύ των παιδών.


- Στο μεσοδιάστημα και πρίν το δίτερμα του ΠΑΙΔΙΚΟΥ,απο πλευράς Ατρομήτου δωρήθηκε μίας φανέλλα της ομάδος στον Διευθυντή του 1ου Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης κ Τσακιρίδη Βασίλειο, κατόπιν αιτήματός του, αφού στο σχολείο του έχει δημιουργήσει συλλογή απο όλες τις ομάδες της Ελλάδος.




 - Μετά ακολούθησε η επίσημη παρουσίαση και Ανακοίνωση της μεταγραφής του Νίκου Μελικιάν στην Κ17 του Ατρομήτου.





ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ..

































ethnikosneoukeramidiou.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:


powered by Agones.gr - Stoixima