Τρίτη 29 Ιουλίου 2014

Με την ίδια φιλοσοφία, χθές η πρώτη του Εθν Ν.Κεραμιδίου

https://encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTGI0aIPj3D4WXxI_xlcviHMJzbd9AM8b3YZWz-1wo5WJsz228v0w 
Με συγκέντρωση και προπόνηση ξεκίνησε χθές ο Εθνικός Ν.Κεραμιδίου.Υπο την επίβλεψη του γυμναστή της ομάδος Ηλία Μπαζάκο
και με την καθοδήγηση του προπονητή Κώστα Μυστακίδη, η προπόνηση  διήρκησε δύο ώρες, ενώ ταυτόχρονα έγινε και ατομική προπόνηση των τεματοφυλάκων απο τον προπονητή τερματοφυλάκων Γιάννη Συμεωνίδη, ο οποίος θα βάλει τη πενιελιά του στην αγωνιστική βελτίωσή τους , όπως έκανε φέτος με το Νίκο Μελικιάν που μεταγράφηκε στον Ατρόμητο. Σήμερα θα αρχίσουν τα εργομετρικά τέστ στους ποδοσφαιριστές, σε προκαθορισμένα γκρούπ .
Με προπονητές εγνωσμένης αξίας, Κώστας Μυστακίδης, Ηλίας Μπαζάκος, Γιάννης Συμεωνίδης (τερματοφυλάκων). και με καθεστώς άριστης οργάνωσης, στις πιό πλήρεις αθλητικές εγκαταστάσεις και φέτος η φιλοδοξία των ανθρώπων του Εθνικού είναι προωθήσουν παιδιά στις ανώτερες κατηγορίες του Ελληνικού ποδοσφαίορυ και όχι μόνο.
Νέο αίμα, πολλοί νέοι ποδοσφαιριστές και φέτος στο φετινό ρόστερ, με μοναδικό στόχο να βοηθηθούν τα νέα παιδιά και να καταφέρουν να ανέβουν και άλλα σκαλοπάτια στην ποδοσφαιρική τους καριέρα. Η ομάδα για άλλη μία χρονιά θα είναι στην υπηρεσία των ποδοσφαιριστών και μόνο .
Εχουν αποχωρήσει απο την ομάδα φέτος:Τζίνοβιτς Δημήτρης, Μελικιάν Νίκος (ΑΤΡΟΜΗΤΟ ΑΘΗΝΩΝ),Χατζηκωνσταντίνου Μάριος (στη Βέροια) Τσιώμης Βασίλης, Γιώργος Μαυρόπουλος,(Βατανιακό), Μιχαηλίδης Μιχάλης (με υποσχετική στη Σφενδάμη), Κωστόπουλος Συμεών, Κωστόπουλος Δάμος, Κεσόπουλος Γιώργος, Καπαταγιόγλου Σωκράτης, Ναζλίδης Κώστας (δανεικοί στον Αρωνά),Βαφειάδης Γιώργος (στο Παλιό Κεραμίδι).
Αποκτήθηκαν πολλά νέα ταλαντούχα παιδιά,Ποιοί ποδοσφαιριστές αποκτήθηκαν θα ανακοινωθεί επίσημα εντός των ημερών κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας..
Φιλικό με ΑΤΡΟΜΗΤΟ ΑΘΗΝΩΝ:Μεταξύ των άλλων προγραμματισμένων φιλικών συναντήσεων προετοιμασίας του Εθνικού, στις 24 Αυγούστου η ομάδα θα μεταβεί στην Αθήνα, όπου θα δώσει φιλικό αγώνα με την Κ17 του Ατρομήτου και στη συνέχεια θα φιλοξενηθεί στις εγκαταστάσεις του γηπέδου του Ατρομήτου, όπου θα παρακολουθήσουν τον αγώνα πρωταθλήματος ΑΤΟΡΜΗΤΟΣ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ.
* Η Διοίκηση του Εθνικού εύχεται, υγεία, καλή ποδοσφαιρική χρονιά σε όλους τους αθλητές της, σε όλους τους αθλητές του νομού και σε όλους του παράγοντες του Πιερικού ποδοσφαίρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:


powered by Agones.gr - Stoixima