Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012

ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ - ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΜΗΜΑ: άδικη η ήττα μέ σκόρ 1-0 απο το ΠΑΙΔΙΚΟ του ΠΑΟ ΚΟΥΦΑΛΙΩΝ στο πρωτάθλημα υποδομών της ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

 
Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012
Πολύ όμορφο παιγνίδι,Αγωνίστηκαν τα ΠΑΙΔΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ με το αντίστοιχο του ΠΑΟ ΚΟΥΦΑΛΙΩΝ για ττο πρωτάθλημα υποδομών του 11ου ομίλου ΠΑΙΔΩΝ της ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.
Νικήτρια ανδείχθηκε η πιό τυχερή ομάδα σε αυτό το μάτς, το ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ....
ΠΑΟ ΚΟΥΦΑΛΙΩΝ, με σκόρ 1-0.
Το σκόρ δέν ανταποκρίνεται στην απόδοση των δύο ομάδων, αφού η τοπική ομάδα με ένα γκόλ δώρο απο την ομάδα της ΣΧΟΛΗΣ  μπήκε μπροστά στο σκόρ με 1-0 ατο πρώτο ημίχρονο έτσι έληξε το παιγνίδι.
Η ομάδα της Σχολής και σε αυτό το παιγνίδι έδειξε ότι είναι σε άνοδο, παρα το ατυχές αποτέλεσμα, αφού έπαιξε πολύ καλά, είχε τηνπρωοτβουλία των κινήσεων, ανα πτύχθηκε σωςστά και δημιούργησε όμορφες φάσεις αλλά και ευκαρίρες, είχε τρία δοκάρια και 4 ανεπανάληπτα τέτατέτ στα δύο ημίχρονα και όμως έχασε, έτσι είναι το ποδόσφαιρο.
ΣΧΟΛΙΟ: 
- Το αποτέλεσμα αυτό καθ εαυτό δέν έχει ιδιαίτερη σημασία για τα παιδιά της ΣΧΟΛΗΣ,έπαιξε καλά και δείχνει δείγματα ανόδου στο παιγίδι της.
- Τα παιδιά της ΣΧΟΛΗΣ είναι μία καινούργια ομάδα, με  όλα τα παιδιά γεννημένα το 1999, ένα ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΜΗΜΑ που έχει πού μέλλον αφού τα ίδια παιδιά θα παίζουν και την επόμενη χρονιά ώς ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΜΗΜΑ.
- Εδώ γίνεται μία δουλειά για το μέλλον και όχι για τα αποτελέσματα.Υπάρχουν σε αυτή την ομάδα τα μεγαλύτερα ταλέντα στην ηλικία 1999 και αυτά θα δώσουν δείγματα σε σύντομο χρονικό διάστημα.
ΣΧΟΛΗ ΠΟΔ/ΡΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ-ΠΑΙΔΙΚΟ:(ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ):ΜΕΛΙΚΙΑΝ,ΜΠΙΝΙΑΣ Κ,ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ, ΜΠΙΝΙΑΣ Β, ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ, ΚΑΤΣΙΚΗΣ, ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ, ΧΑΤΖΗΔΙΜΠΑΣ, ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΣΑΧΠΕΚΙΔΗΣ,
ΕΠΙΣΗΣ ΕΠΑΙΞΑΝ:  ΚΑΤΣΑΡΑΣ, ΜΥΣΤΑΚΙΔΗΣ, ΝΑΖΛΙΔΗΣ, ΝΙΚΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:


powered by Agones.gr - Stoixima